Masih Ada Lagi Minyak Pelincir Tiruan - Berita TV9


Masih ada lagi minyak hitam tiruan,
biasanya minyak terpakai
akan diproses semula
untuk menjernihkan minyak hitam
minyak hitam jadi minyak kuning semula.

Label dan botol 
dihasilkan semula
dan dijual pada harga pasaran.

Kadang-kadnag kita fikir
kalau signboard jenama minyak tu.
Pasti minyak pelincir original.

zaman sekarang
dengan teknologi yang ada.
macam-macam boleh berlaku.

botol minyak jtx1000 hitam pelincir
Tulisan Timbul JTX

Setakat ni 
minyak pelincir jtx 
belum ada tiruan.
Kalau ada tiruan,
pasti ramai dealer/pengguna
akan buat report dan bagi maklumat.

Kalau ragu2 dengan supplier JTX.
minta tunjukkan Kad Lesen Pengedar JTX.

atau anda boleh direct ambil dengan supplier.

Khidmat Nasihat STOK JTX disediakan
Khidmat Nasihat IKLAN disediakan
Khidmat Nasihat SIGNBOARD Bengkel disediakan

PERCUMA IKLAN INTERNET

Hubungi Untuk Maklumat Lanjut:
0194551036 (sms/whatsapp/call)

Video Bengkel Yang Guna Minyak Pelincir JTX1000


Bengkel yang JUJUR pasti akan sarankan
minyak pelincir yang terbaik untuk pelanggannya.

Owner bengkel pun GUNA
dan sarankan pada pelanggan.

Minyak JTX1000
(Terbukti TESTIMONIAL Customer)

Cerita IKLAN JTX1000 = Kualiti SEBENAR JTX1000

Ya! SAMA!

Pelanggan pasti dapat JIMAT petrol
dan akan datang balik 
untuk servis yang seterusnya.

Jika anda TUAN PUNYA BENGKEL
dan tak tahu NAK DAPAT MINYAK JTX1000.

Boleh hubungi 0194551036

Khidmat Nasihat STOK JTX disediakan
Khidmat Nasihat IKLAN disediakan
Khidmat Nasihat SIGNBOARD Bengkel disediakan

PERCUMA IKLAN INTERNET

Hubungi Untuk Maklumat Lanjut:
0194551036 (sms/whatsapp/call)
0194551036 (sms/whatsapp/call)
0194551036 (sms/whatsapp/call)

Roadshow Minyak JTX1000 di Singapore


Beberapa dealer JTX telah datang Singapore
untuk menerangkan 
kelebihan minyak pelincir JTX1000.

Bagi anda yang berada di Singapore,
dan mahu jadi dealer JTX1000 di sana.

Boleh hubungi Hotline
0194551036

Percuma IKLAN Internet

Minyak Pelincir JTX1000 RED Untuk KUBOTA

Minyak Pelincir Kubota
Engine Kubota
Servis dengan Minyak Pelincir JTX1000 RED

Boleh ker Minyak Pelincir JTX 
Masuk dalam Engine Diesel Kubota?
Bukan untuk kereta ker?


Minyak Pelincir JTX1000 RED 15w-50 API SL/CI-4


Spesifikasi Minyak JTX1000 Red

4 Liter JTX1000 RED
 API SL/CI-4
SAE 15W-50


SL bermaksud boleh guna untuk engine petrol
CI-4 bermaksud boleh guna untuk engine diesel
15W-50 adalah kelikatan minyak tersebut

Yang membezakan Minyak Pelincir JTX dengan minyak lain,
Teknologi yang ada pada JTX = Tribologi
Teknologi filem minyak melekat dekat besi.
Bagaikan CICAK.

Secara kesimpulan
Minyak Pelincir JTX1000 
sesuai 
untuk
Kubota, Bas, Lori, Kereta, Motosikal
Generator Elektrik, Fork Lift
Kereta Lumba
Kereta Drag
Kereta Turbo

Testimonial minyak pelincir 
sejak dari tahun 1997

Hotline 0194551036

Pengedar JTX1000 Diperlukan 
Untuk Seluruh Malaysia, Singapore, Brunei

Hubungi 
PENGEDAR
Minyak Pelincir JTX1000
DISINI

Mesin Pembancuh Simen

Engine Subaru EY20-3C 
4-stroke (tak perlu bancuh 2T)
Berkuasa 5HP (5 Kuasa Kuda)

TOKU MINI CONCRETE MIXER


Untuk Engine jenis lasak seperti generator
atau yang jenis static tak bergerak
JTX1000 Red dengan kelikatan 15w-50
sangat sesuai
dengan keadaan yang panas.
Ada botol JTX5000 dalam gambar ni.
letak sikit concentrated JTX5000 ni ke dalam gearbox.

JTX1000 Red diiktiraf oleh syarikat CUMMINS
Pembuat engine generator untuk kilang.
Sangat sesuai untuk engine lasak.


Cara paling mudah nak jaga engine
dan juga protect engine dari kehausan.
Walaupun baru,
minyak terus ditukar ke JTX1000.

Sekiranya mesin ini sudah tidak diguna lagi,
boleh dijual dengan harga yang tinggi
sebab engine akan tahan lama
selagi ia servis dengan minyak JTX1000
Minyak teknologi Tribologi


Yang pasti JTX1000 dapat protect engine
sekiranya terdapat kebocoran.
Dan kos repair akan jadi murah dan mudah.
Dalam testimonial ni,
minyak pelincir tak sampai 500ml.
Jadi pilihlah minyak terbaik untuk jentera berat anda.