Sepang Drag Championship

Tidak dinafikan minyak JTX1000 digunakan dalam jentera pelumbaan seperti ini.
Terbukti JTX1000 boleh digunapakai oleh kereta biasa dan juga kereta perlumbaan.
JTX terbaik.

Lori Usahawan FAMA

Lori usahawan FAMA.
Kenderaan yang digunakan untuk perniagaan.
Cara mudah untuk menjaganya adalah pemilihan minyak hitam.
Boleh jimat petrol lagi.

Apalah sangat KUASA kita 
untuk mengawal kenaikan 
harga minyak PETROL.

Minyak JTX 
Minyak HITAM Penjimat Petrol
Produk TERBAIK
Untuk Prestasi ENGINE TERBAIK

4X4 Off-ROAD Hari Belia 2014

Sempena Hari Belia 2014 di Putrajaya.
Untuk Engine Diesel 4X4 disarankan pakai JTX100 RED 15W-50
dengan gred SL/CI-4.
CI-4 adalah gred minyak pelincir untuk engine diesel.
JTX1000 RED SL/CI-4 sesuai untuk diesel dan petrol.



Yang ni dealer JTX Tegar.

Projek Kolej

Gambar ni saya dapat dari Facebook.

Karnival Belia Putrajaya 27 April 2014 - Expo Automotif Minyak JTX1000


Terjah Booth Minyak Pelincir JTX


Interviewed by Norizan






Crew JTX Jalan-jalan Pusing BOOTH
Guna Scooter Yamaha LC Nouvo

Banyak sangat booth
tu yang naik motor pusing.

Macam-macam booth ada.
Inilah masanya nak bawak motor tanpa helmet
tengah PUTRAJAYA.


Call/SMS/Whatsapp 0194551036
Call/SMS/Whatsapp 0194551036

Atau hubungi DEALER TERDEKAT anda.

Honda GX35

Testimonial kali ini adalah yang paling kecil sekali cc.
Honda 35cc 4 stroke tidak menggunakan 2T.
Mesra alam dan mudah digunakan.
Tak perlu bancuh 2T dan kurang masalah sukar hidup.


Owner merupakan dealer sah JTX untuk kawasan :
Bukit Cerakah / Meru / Puncak Alam, Selangor
-017-629 7972 - Fazele
-013-717 6762 - Faizal
GPS   3.2113° 101.4356°




KTM Duke 390


KTM Duke 390.
Prestasi terbaik datang dari engine yang baik.
Engine yang baik, bermula dengan pelinciran terbaik.
Untuk penyelenggaraan minimal dan terbaik pilih minyak yang terbaik.
JTX1000 untuk pelinciran besi dan besi yang maksimum.
Pergeseran yang minimal.

Porsche 911

Owner kereta Porsche 911 ini merupakan pengguna dan dealer sah JTX1000.
Keyakinan yang tinggi sehingga mampu menuang minyak JTX Technology Tribology
ke dalam engine yang berharga.

Karnival Gegar JTX dan Pelancaran JTX AirTracker 30 Mac 2014

Karnival Gegar JTX berlangsung di Wisma MCA.
Banyak lagi gambar akan disiarkan di blog ni.
Tunggu.......!!!!!













Porsche 911


Nissan Frontier

Nissan Frontier ni guna 5 Liter Minyak Hitam.
Jadi JTX1000 memang ada 1 liter. 4+1=5
Boleh buat 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 Liter.
Tiada pembaziran..
Nak murah beli jer yang 4 Liter banyak2..
Tak pun jadi pengedar terus...
Sendiri beli ,Sendiri pakai, Sendiri jual,Sendiri untung



Kesimpulannya Service lah Nissan Anda
dengan minyak hitam JTX1000 

Naza RIA 2.4


Naza RIA 2.4 Liter Kepunyaan Dealer JTX1000 Abg Zek - 019-264 5991
Pengedar Sah Untuk Kawasan Puncak Alam. 

Engine yang pernah dimasuki AIR.
Nasib baik pakai JTX...
Mengikut Kata Pomen Kia/Naza
Sepatutnya engine tak boleh hidup.

Tak perlu Towing.. Terus pomen tu pandu bawa pegi Pusat Servis

Puncak Alam, Selangor
- 019-264 5991 - Zack
GPS 3.23108° 101.41444°

Perodua Kancil atau Mira Kereta Jimat Minyak

Ini bukan sponsor daripada JTX.
Memang owner atau team yang beli dan pakai minyak JTX1000.

Dekat Elite Highway ni.
Minyak lain segan dengan JTX.

Sticker JTX1000 Gold

Terbukti di Jalan.
Terbukti di Trek.

Minyak berkualiti dan bukannya popular satu ketika dulu.
Sekarang botol dah cantik tak macam dulu.

Ramai yang tak perasan kita rugi dari segi penyelenggaraan engine 
sebab pemilihan minyak yang kurang berkualiti.

Ramai yang lebih 'memilih' untuk 
overhaul
top overhaul
 isi petrol lebih
prestasi rendah
pakai kereta yang sama lebih 9 tahun.

atau tampal sticker besar2 dekat body
walaupun  tak pakai pun produk tu!

Nissan Sentra

Nissan Sentra 1.6 VTC....
Lagi lasak la kereta ni boleh pegi dengan JTX1000 Gold

Yamaha LC135 Modified

Yamaha LC dan Minyak Pelincir JTX1000
Yamaha LC atau orang panggil LC.
Dah ramai bertukar kepada 
Protection ada.
Performance pun ada.
Selamatkan engine anda dengan JTX1000.

Honda Wave S 125

Update: 2014-02-12




Engine Bersih.....
Baru sekali pakai JTX1000.
Kalau beli motor baru terus tukar minyak JTX1000 ?
Faham-faham jer la..



Honda Wave S, model sebelum X dan Ultimo.
125 cc RPM boleh cecah 10000.
JTX1000 GOLD mampu memberi perlindungan engine yang maksimum.
Jangan percaya gambar ni sehingga anda mencuba sendiri.

Honda Civic EK JTX Gold

Honda Civic EK gabungan engine dan JTX1000 Gold.

Kita tak perlu test/uji/kaji/survey minyak performance lagi.

JTX 1000 Sesuai untuk kereta jalanan dan kereta lumbaan.








Kereta ni tidak ditaja/dibayar untuk pamer logo JTX.
Minyak/Sticker/Baju semua Tuan Tanah tanggung.

JTX 1000 Sesuai untuk kereta jalanan dan kereta lumbaan.
Botol/Label/Minyak/Grade/Teknologi yang sama.
JTX1000 GOLD !