Perodua Kancil atau Mira Kereta Jimat Minyak

Ini bukan sponsor daripada JTX.
Memang owner atau team yang beli dan pakai minyak JTX1000.

Dekat Elite Highway ni.
Minyak lain segan dengan JTX.

Sticker JTX1000 Gold

Terbukti di Jalan.
Terbukti di Trek.

Minyak berkualiti dan bukannya popular satu ketika dulu.
Sekarang botol dah cantik tak macam dulu.

Ramai yang tak perasan kita rugi dari segi penyelenggaraan engine 
sebab pemilihan minyak yang kurang berkualiti.

Ramai yang lebih 'memilih' untuk 
overhaul
top overhaul
 isi petrol lebih
prestasi rendah
pakai kereta yang sama lebih 9 tahun.

atau tampal sticker besar2 dekat body
walaupun  tak pakai pun produk tu!

1 ulasan: