Karnival Gegar JTX dan Pelancaran JTX AirTracker 30 Mac 2014

Karnival Gegar JTX berlangsung di Wisma MCA.
Banyak lagi gambar akan disiarkan di blog ni.
Tunggu.......!!!!!













Porsche 911


Nissan Frontier

Nissan Frontier ni guna 5 Liter Minyak Hitam.
Jadi JTX1000 memang ada 1 liter. 4+1=5
Boleh buat 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 Liter.
Tiada pembaziran..
Nak murah beli jer yang 4 Liter banyak2..
Tak pun jadi pengedar terus...
Sendiri beli ,Sendiri pakai, Sendiri jual,Sendiri untung



Kesimpulannya Service lah Nissan Anda
dengan minyak hitam JTX1000 

Naza RIA 2.4


Naza RIA 2.4 Liter Kepunyaan Dealer JTX1000 Abg Zek - 019-264 5991
Pengedar Sah Untuk Kawasan Puncak Alam. 

Engine yang pernah dimasuki AIR.
Nasib baik pakai JTX...
Mengikut Kata Pomen Kia/Naza
Sepatutnya engine tak boleh hidup.

Tak perlu Towing.. Terus pomen tu pandu bawa pegi Pusat Servis

Puncak Alam, Selangor
- 019-264 5991 - Zack
GPS 3.23108° 101.41444°

Perodua Kancil atau Mira Kereta Jimat Minyak

Ini bukan sponsor daripada JTX.
Memang owner atau team yang beli dan pakai minyak JTX1000.

Dekat Elite Highway ni.
Minyak lain segan dengan JTX.

Sticker JTX1000 Gold

Terbukti di Jalan.
Terbukti di Trek.

Minyak berkualiti dan bukannya popular satu ketika dulu.
Sekarang botol dah cantik tak macam dulu.

Ramai yang tak perasan kita rugi dari segi penyelenggaraan engine 
sebab pemilihan minyak yang kurang berkualiti.

Ramai yang lebih 'memilih' untuk 
overhaul
top overhaul
 isi petrol lebih
prestasi rendah
pakai kereta yang sama lebih 9 tahun.

atau tampal sticker besar2 dekat body
walaupun  tak pakai pun produk tu!