Koleksi Testimonial Pengguna JTX1000 dan JTX5000


















Ibu Minyak Pelincir JTX5000


Ini bukan OIL Treatment
Ini bukan Metal Treatment
Ini bukan Engine Treatment

Ini adalah Ibu Minyak JTX:-
 -Rasai kehebatan Minyak JTX tanpa buang WARRANTI
 -Jangan buat sebarang andaian jika anda belum pernah cuba JTX5000
 -Hanya Campur JTX5000 ke dalam minyak pelincir biasa dan anda akan dapat kelebihannya

Kelebihan JTX5000:-

-WARRANTI boleh dikekalkan
-SUHU engine dapat dikawal
-Petrol/Diesel pasti JIMAT
-lebih RINGAN bila tekan minyak walaupun muatan lebih.
-naik bukit lebih MUDAH
-Engine lebih BERSIH
-Engine lebih SENYAP
-Engine lebih TAHAN LAMA
-Engine lebih MUDAH HIDUP

Bonus:-

-PELINDUNGAN Komponen Engine jika terdapat kebocoran minyak pelincir
-tak perlu flush OIL untuk bersihkan engine
-tak perlu TREATMENT tambahan
-tak perlu Petrol Booster
-tak perlu modifikasi untuk JIMAT atau tambah KUASA



Minyak Pelincir JTX1000 Red

15W-50 SL/CI-4 
Petrol/Diesel
Qty:- 4 liter

Kelebihan:-

-Disarankan untuk engine petrol, NGV dan diesel
-Kelancaran minyak pelincir bertambah baik
-FILEM pelincir yang melekat pada bahagian engine
-Penyejukan engine bertambah baik
-Penggunaan petrol bertambah baik
-Melebihkan jangka hayat engine
-Melebihkan kuasa engine
-Anti karat
-Anti lumpur minyak/sludge
-Disarankan pakai 10,000 km untuk sekali service
dan untuk penjagaan engine yang maksima
-Jangka hayat starter,bateri dan alternator bertambah
apabila engine mudah dihidupkan.

-Mengurangkan kehilangan tenaga akibat geseran
-Mengurangkan kadar geseran
-Mengurangkan lumpur minyak atau sludge
-Mengurangkan kos maintenance


Khidmat Nasihat STOK JTX disediakan
Khidmat Nasihat IKLAN disediakan
Khidmat Nasihat SIGNBOARD Bengkel disediakan

*PERCUMA IKLAN INTERNET

Hubungi Untuk Maklumat Lanjut:
0194551036 (sms/whatsapp/call)
0194551036 (sms/whatsapp/call)
0194551036 (sms/whatsapp/call)

Perkara2 penting masa buat insurans kereta




based on pengalaman saya dalam claim cermin dan accident kereta
sangat2 penting, mohon share dekat orang2 lain
yang paling penting kita jadi orang yang bermanfaat pada orang lain..

minyak JTX pun macam insurans juga
bila minyak hitam leaking kuat
atau kering langsung

sekurang2 nya boleh jalan slow
dan topup minyak lain

kerosakan pun dapat di kurangkan

kalau kereta lain mungkin tukar engine
tapi kalau dengan JTX boleh kurangkan kos lagi.

Khidmat Nasihat STOK JTX disediakan
Khidmat Nasihat IKLAN disediakan
Khidmat Nasihat SIGNBOARD Bengkel disediakan

*PERCUMA IKLAN INTERNET

Hubungi Untuk Maklumat Lanjut:
0194551036 (sms/whatsapp/call)
0194551036 (sms/whatsapp/call)
0194551036 (sms/whatsapp/call)

Elok2 Thermostat tu ada dari kilang kenapa buang pula?



cuba fikir, kereta ni lahir dekat kilang memang dah ada thermostat
bila benda ni rosak, kita pergi buang pula.
engine kalau tak capai suhu,
memang boleh kuat makan petrol
power kurang.
dan macam2 lagi

diorang dah kaji kenapa kena letak
dan banyak kos buat research.

nak kurangkan lagi risiko engine cepat rosak?

guna jer minyak JTX
memang bertambah power
dan suhu pun terkawal


Khidmat Nasihat STOK JTX disediakan
Khidmat Nasihat IKLAN disediakan
Khidmat Nasihat SIGNBOARD Bengkel disediakan

*PERCUMA IKLAN INTERNET

Hubungi Untuk Maklumat Lanjut:
0194551036 (sms/whatsapp/call)
0194551036 (sms/whatsapp/call)
0194551036 (sms/whatsapp/call)