Demo Mesin Minyak JTX3000 Untuk Motosikal Untuk Indonesia





Satu-satunya oli kenderaan bermotor 
yang sudah bersejarah 19 tahun awal dari tahun 1997.
Oli JTX sudah begitu terkenal di pasaran Malaysia 
dan ini juga sudah terbukti kehebatan oli JTX 
dan penghasilannya daripada mitra bisnis JTX 
memang sudah cukup lumayan.

Setakat ini, kita sudah mulai dengan additif oli JTX 3000 
untuk sepeda motor, apakah anda pakai motor?
 Atau anda ada teman yang pakai motor? 
Yang penting apakah anda berbisnis kaitan dengan sepeda motor?
Jangan sampai ketinggalan peluang, 
yuk kita sama-sama berjuang dengan JTX di pasaran INDONESIA!

Malaysia Boleh!
Indonesia Boleh!

Sampaikan Kebaikan JTX
Seluruh Dunia


Khidmat Nasihat STOK JTX disediakan
Khidmat Nasihat IKLAN disediakan
Khidmat Nasihat SIGNBOARD Bengkel disediakan

PERCUMA IKLAN INTERNET

Hubungi Untuk Maklumat Lanjut:
0194551036 (sms/whatsapp/call)

Minyak JTX Kurangkan ASAP LORI

Lori Jenis Isuzu npr71 diesel
Dah nama lori diesel
mesti susah nak lepas PUSPAKOM

Hanya tukar jenama minyak hitam
kepada minyak jtx1000 jenis red.
Red grade diesel lebih tinggi CI-4

Sebelum guna JTX1000 Asap 31%

Setelah  guna JTX1000 Asap tinggal 9%
Pegawai PUSPAKOM pun terkejut.

Zoom besar sikit baru best tengok result
9% jer asap.

Kepada pemandu LORI 
kalau nak senang lepas puspakom
Guna Minyak JTX1000 Jenis RED

Diesel JIMAT
Pickup Bertambah
Puspakom Senang Lepas
Tak perlu UNDER TABLE

Khidmat Nasihat STOK JTX disediakan
Khidmat Nasihat IKLAN disediakan
Khidmat Nasihat SIGNBOARD Bengkel disediakan

PERCUMA IKLAN INTERNET

Hubungi Untuk Maklumat Lanjut:
0194551036 (sms/whatsapp/call)

Yamaha Ego Advantiz

Zaman sekarang orang dah malas
nak hantar motor pegi kedai
 untuk overhaul
dan sebagainya

Cara paling mudah
nak jaga engine 
dan jaga nilai sesebuah kenderaan tersebut.

Part yang paling mahal
adalah engine.

Jika engine sudah pernah di buka,
nescaya harga motor tersebut akan jatuh
dan cara pemasangan semula engine tersebut
tidak sama seperti mula2 kilang pasang.


Yamaha Ego Advantiz meter console
Yamaha Ego Advantiz Baru dengan Sistem Petrol Injection
Baru 102.2 km, terus tukar minyak pelincir.

Yamaha ego advantiz drain plug
Motosikal jenis ni, drain plug dia sekali dengan oil filter
oil filter jenis free maintenance.

Yamaha ego advantiz oil filter
Jika masa buka drain plug tu, dah ada habuk besi.
engine sudah terhakis.
Cara paling SENANG untuk elak habuk besi dari terhasil
bertukarlah kepada Minyak JTX1000
yang ada teknologi Zero Friction atau Tribologi

Yamaha ego advantiz dengan JTX1000 RED
Untuk Yamaha Ego Advantiz,
Team JTX recommend JTX1000 RED
dengan kelikatan 15w-50
ini berdasarkan feedback dari customer
dan pengalaman pakai sendiri di motor sendiri
 

Helmet pun kena tampal STICKER JTX
ada safety sikit kalau jalan gelap

Nampak Bergaya dengan Sticker JTX,
JTX bukan sekadar BRAND
tapi KUALITI dan BRAND
sama TINGGI.

PS: Agak2 kalau motor ni overhaul
berapa kos?
berapa hari?
alat ganti original?
kualiti overhaul/pomen ?



Khidmat Nasihat STOK JTX disediakan
Khidmat Nasihat IKLAN disediakan
Khidmat Nasihat SIGNBOARD Bengkel disediakan

PERCUMA IKLAN INTERNET

Hubungi Untuk Maklumat Lanjut:
0194551036 (sms/whatsapp/call)

Masih Ada Lagi Minyak Pelincir Tiruan - Berita TV9


Masih ada lagi minyak hitam tiruan,
biasanya minyak terpakai
akan diproses semula
untuk menjernihkan minyak hitam
minyak hitam jadi minyak kuning semula.

Label dan botol 
dihasilkan semula
dan dijual pada harga pasaran.

Kadang-kadnag kita fikir
kalau signboard jenama minyak tu.
Pasti minyak pelincir original.

zaman sekarang
dengan teknologi yang ada.
macam-macam boleh berlaku.

botol minyak jtx1000 hitam pelincir
Tulisan Timbul JTX

Setakat ni 
minyak pelincir jtx 
belum ada tiruan.
Kalau ada tiruan,
pasti ramai dealer/pengguna
akan buat report dan bagi maklumat.

Kalau ragu2 dengan supplier JTX.
minta tunjukkan Kad Lesen Pengedar JTX.

atau anda boleh direct ambil dengan supplier.

Khidmat Nasihat STOK JTX disediakan
Khidmat Nasihat IKLAN disediakan
Khidmat Nasihat SIGNBOARD Bengkel disediakan

PERCUMA IKLAN INTERNET

Hubungi Untuk Maklumat Lanjut:
0194551036 (sms/whatsapp/call)

Video Bengkel Yang Guna Minyak Pelincir JTX1000


Bengkel yang JUJUR pasti akan sarankan
minyak pelincir yang terbaik untuk pelanggannya.

Owner bengkel pun GUNA
dan sarankan pada pelanggan.

Minyak JTX1000
(Terbukti TESTIMONIAL Customer)

Cerita IKLAN JTX1000 = Kualiti SEBENAR JTX1000

Ya! SAMA!

Pelanggan pasti dapat JIMAT petrol
dan akan datang balik 
untuk servis yang seterusnya.

Jika anda TUAN PUNYA BENGKEL
dan tak tahu NAK DAPAT MINYAK JTX1000.

Boleh hubungi 0194551036

Khidmat Nasihat STOK JTX disediakan
Khidmat Nasihat IKLAN disediakan
Khidmat Nasihat SIGNBOARD Bengkel disediakan

PERCUMA IKLAN INTERNET

Hubungi Untuk Maklumat Lanjut:
0194551036 (sms/whatsapp/call)
0194551036 (sms/whatsapp/call)
0194551036 (sms/whatsapp/call)