Motor Kereta Boleh Guna Minyak JTX1000



Motor Kereta Boleh Guna Minyak JTX yang sama.
Cuma botol jer berbeza, 1L dan 4L.

Orang beli sebab teknologi yang ada dalam tu.
Teknologi Jimat Petrol
Teknologi Jaga Engine
Teknologi Tambah Power
Teknologi Tambah Topspeed

Tak perlu modify apa-apa.
Minyak pelincir perkara paling asas bila engine dah tak sama macam dulu yang Ramai terlepas pandang.

Pakai JTX boleh jimat petrol
Tak pakai JTX bazir petrol

Pakai JTX engine tahan lama
Tak pakai JTX engine bakal minta duit kita

Pembaziran amalan syaixxx
Fikir2 la sendiri

Hubungi saya untuk maklumat lanjut

Hasmadi 0194551036
Hasmadi 0194551036
Hasmadi 0194551036

Harga boleh bincang

FREE JTX Register Dari 1 April Hingga 30 April


FREE Register JTX1000
FREE Register

Wajib Join bagi yang nampak iklan ni
FREE Register bernilai RM47.

Kenapa kena register?
Sebab bonus yang berbaloi dari syarikat.
Satu2 nya minyak bila beli dapat bonus dalam bentuk TUNAI
Minyak lain?

Apa boleh buat dengan duit BONUS JTX?
Bayar Motor
Bayar Kereta
Bayar Rumah

Register lah untuk TUAN/PUAN pakai sendiri
atau
Register untuk berniaga secara networking.

Kita rekemen
Kita dapat bonus
Kita dapat tolong orang jimat petrol
Kita dapat tolong orang untuk jana pendapatan

Baik kan?

Hubungi kami terus hari ni!!!!



Khidmat Nasihat STOK JTX disediakan
Khidmat Nasihat IKLAN disediakan
Khidmat Nasihat SIGNBOARD Bengkel disediakan

PERCUMA IKLAN INTERNET

Hubungi Untuk Maklumat Lanjut:
0194551036 (sms/whatsapp/call)
0194551036 (sms/whatsapp/call)
0194551036 (sms/whatsapp/call)

Market Dikongsi Rezeki DiKongsi - Rezeki Allah Luas


Dealer baru minyak JTX area Meru Klang.

Asalnya customer regular JTX1000 Red 1L untuk motor.
terbuka hati nak register dan cari pendapatan tambahan.

Modal?
Kalau ada  tu bonus
kalau tiada berapa yang ada kita jalan.
JANGAN TUNGGU

Modal perkara no 2.
yang penting kita NAK dulu.
kalau tak nak modal 1 Juta pun habis macam tu jer.

Jangan tunggu kaya baru nak bersedekah.
Jangan tunggu susah baru nak berdoa.

Khidmat Nasihat STOK JTX disediakan
Khidmat Nasihat IKLAN disediakan
Khidmat Nasihat SIGNBOARD Bengkel disediakan

PERCUMA IKLAN INTERNET

Hubungi Untuk Maklumat Lanjut:
0194551036 (sms/whatsapp/call)
0194551036 (sms/whatsapp/call)
0194551036 (sms/whatsapp/call)

Kelas Mingguan Usahawan JTX

Kelas Mingguan Usahawan JTX Setiap Jumaat

Jika Kelas Usahawan ni wujud
 terbukti kualiti minyak JTX tidak ada bandingan dengan minyak lain

Dapat Jimat Petrol
Dapat Engine tahan lama
Dapat bayar duit bulanan kereta
Dapat bayar duit bulanan motor

JTX Bukan Sekadar Minyak Pelincir
tapi minyak pelincir kehidupan
dah menyelesaikan banyak masalah kehidupan usahawan JTX
masalah kewangan
masalah nak kahwin
masalah akhlak

malah ilmu DUNIA dan AKHIRAT juga  seimbang
ilmu DUNIA untuk persediaan AKHIRAT


Khidmat Nasihat STOK JTX disediakan
Khidmat Nasihat IKLAN disediakan
Khidmat Nasihat SIGNBOARD Bengkel disediakan

PERCUMA IKLAN INTERNET

Hubungi Untuk Maklumat Lanjut:
0194551036 (sms/whatsapp/call)
0194551036 (sms/whatsapp/call)
0194551036 (sms/whatsapp/call)

Engine Lebih Ringan dan Tak Kasar - Perodua Axia


Perodua AXIA dengan Minyak Pelincir JTX1000 Gold
Kelikatan 10w-40
dan paling penting teknologi TRIBOLOGI
Anti Pergeseran

Ni adalah carta julat suhu dan kelikatan untuk minyak hitam Perodua Axia
yang paling sesuai adalah Minyak JTX1000 Gold

Yang paling penting
kepuasan customer yang dah guna
bukan syok sendiri
dan terbukti
yang belum pakai cuba try test sebotol dulu
yang nak berniaga ambil peluang
cepat hubungi


Khidmat Nasihat STOK JTX disediakan
Khidmat Nasihat IKLAN disediakan
Khidmat Nasihat SIGNBOARD Bengkel disediakan

PERCUMA IKLAN INTERNET

Hubungi Untuk Maklumat Lanjut:
0194551036 (sms/whatsapp/call)
0194551036 (sms/whatsapp/call)
0194551036 (sms/whatsapp/call)