Yamaha Easy Rider JTX Inside

Yamaha Easy Rider Custom

Tengok gambar pun tak berapa cam motor apa
tgk kat engine ada nama Yamaha.

Motor ni kepunyaan pengguna JTX Tegar.
Sesuai sangat kalau yang betul2 nak jaga engine.

Kalau cari minyak lain yang lebih kurang sama harga
belum tentu dapat kelebihan yang ada dalam minyak pelincir JTX1000.

Ya minyak JTX1000.
Testimonial 1 Malaysia pun dah banyak

apa tunggu lagi
cuba try test
dah try baru tahu rasa apa
tak try 
tak tahu rasa apa
apa kata anda try sebotol
kalau tak dapat rasa
anda try la minyak lain.
kami dealer2 tak ambil hati
jual barang biar jujur tiada paksaan.

Apa lagi call no di bawah atau dealer2 terdekat.


Khidmat Nasihat STOK JTX disediakan
Khidmat Nasihat IKLAN disediakan
Khidmat Nasihat SIGNBOARD Bengkel disediakan

PERCUMA IKLAN INTERNET

Hubungi Untuk Maklumat Lanjut:
0194551036 (sms/whatsapp/call)

RM50 Tak Habis Petrol Dari Klang ke Melaka dan Engine Senyap - Cik Aida JTX







Khidmat Nasihat STOK JTX disediakan
Khidmat Nasihat IKLAN disediakan
Khidmat Nasihat SIGNBOARD Bengkel disediakan

PERCUMA IKLAN INTERNET

Hubungi Untuk Maklumat Lanjut:
0194551036 (sms/whatsapp/call)

Lagi Motor Baru Honda RS150R Guna JTX

Owner Beli terus 4L
Mudah katanya tak perlu ulang alik beli minyak untuk servis
Kebanyakan customer yang beli minyak jtx1000
untuk motor jenis RS150
sebab nak jaga engine
dan tak nak engine terhakis.

yer la.. motor beribu boleh beli
minyak hitam takkan nak berkira-kira pula.

Untuk pengetahuan bro semua,

motor dalam gambar ni baru beli
tak pernah servis lagi.

Ramai dah cuba,
terutaman gear.

Jika minyak tu bagus,
gear mesti mudah tukar.

Ini yang banyak berlaku.


Khidmat Nasihat STOK JTX disediakan
Khidmat Nasihat IKLAN disediakan
Khidmat Nasihat SIGNBOARD Bengkel disediakan

PERCUMA IKLAN INTERNET

Hubungi Untuk Maklumat Lanjut:
0194551036 (sms/whatsapp/call)

Minyak JTX1000 Yamaha LC135 Cecah 160kmh



Kenal Minyak JTX1000 melalui FLyers

Mula2 Guna Minyak JTX
Sebab Nak jimat petrol
protect engine dari pergeseran atau buat hal 
tengah jalan

4 Testimonial JTX1000
Pada Motor Yamaha LC135 Beliau

1. Perbezaan Minyak JTX dan Minyak Lain
2. Blok pernah calar sebelum guna JTX
3. Pegi cameron minyak jadi kurang,
   tapi yakin minyak JTX ada teknologi tribologi
4. Air Coolant pernah bocor masuk engine campur air
   engine OK takda masalah


Pakai Minyak JTX paling laju 160kmh NKVE
Pakai Minyak Lain engine jadi berat 110 jer

Nampak engine bersih
Masa Tukar clutch plate.

pegi cameron balik minyak hitam tak cecah stick
baru terfikir risiko
yakin minyak JTX boleh protect
dan performance masih sama

air coolant pernah masuk engine
bercampur minyak hitam
pun takda apa2 berlaku
performance masih sama 
sementara nak pegi bengkel



Kesimpulan disini
Minyak JTX1000 
Adalah Teknologi Mengurangkan Pergeseran Dalam Engine 


Khidmat Nasihat STOK JTX disediakan
Khidmat Nasihat IKLAN disediakan
Khidmat Nasihat SIGNBOARD Bengkel disediakan

PERCUMA IKLAN INTERNET

Hubungi Untuk Maklumat Lanjut:
+60194551036​⁠​ (sms/whatsapp/call)

Bengkel Specialist Pakar Kereta Naza

Bengkel Pakar Naza
Bengkel Pakar Kereta Naza

Semalam berkesempatan menemu ramah
owner bengkel kereta naza.
Beliau adalah dealer minyak jtx1000
lebih 10 tahun,
Beliau amat yakin dengan kelebihan
yang ada pada minyak jtx1000.

Untuk kereta ber CC besar.
Memang disarankan JTX1000 Red 15W-50.

Beliau berkongsi pengalaman
kebanyak pengguna selalu
meletakkan kelikatan minyak pelincir.
sebagai kayu ukur kualiti sesebuah brand minyak.
Contoh:
(10w-40 lebih bagus dari 15W-50)
(0w-30 lagi bagus )

Ada kereta baru yang datang ke bengkel beliau.
Kereta baru tetapi minyak selalu hilang.
minyak pun yang direcommend oleh pengeluar kereta tersebut.
cara paling mudah
cuba bertukar minyak jtx1000
yang ada teknologi Tribologi
Takkan nak sarankan tukar engine...



Untuk Servis 10000km


Khidmat Nasihat STOK JTX disediakan
Khidmat Nasihat IKLAN disediakan
Khidmat Nasihat SIGNBOARD Bengkel disediakan

PERCUMA IKLAN INTERNET

Hubungi Untuk Maklumat Lanjut:
0194551036 (sms/whatsapp/call)