Yamaha Ego Advantiz

Zaman sekarang orang dah malas
nak hantar motor pegi kedai
 untuk overhaul
dan sebagainya

Cara paling mudah
nak jaga engine 
dan jaga nilai sesebuah kenderaan tersebut.

Part yang paling mahal
adalah engine.

Jika engine sudah pernah di buka,
nescaya harga motor tersebut akan jatuh
dan cara pemasangan semula engine tersebut
tidak sama seperti mula2 kilang pasang.


Yamaha Ego Advantiz meter console
Yamaha Ego Advantiz Baru dengan Sistem Petrol Injection
Baru 102.2 km, terus tukar minyak pelincir.

Yamaha ego advantiz drain plug
Motosikal jenis ni, drain plug dia sekali dengan oil filter
oil filter jenis free maintenance.

Yamaha ego advantiz oil filter
Jika masa buka drain plug tu, dah ada habuk besi.
engine sudah terhakis.
Cara paling SENANG untuk elak habuk besi dari terhasil
bertukarlah kepada Minyak JTX1000
yang ada teknologi Zero Friction atau Tribologi

Yamaha ego advantiz dengan JTX1000 RED
Untuk Yamaha Ego Advantiz,
Team JTX recommend JTX1000 RED
dengan kelikatan 15w-50
ini berdasarkan feedback dari customer
dan pengalaman pakai sendiri di motor sendiri
 

Helmet pun kena tampal STICKER JTX
ada safety sikit kalau jalan gelap

Nampak Bergaya dengan Sticker JTX,
JTX bukan sekadar BRAND
tapi KUALITI dan BRAND
sama TINGGI.

PS: Agak2 kalau motor ni overhaul
berapa kos?
berapa hari?
alat ganti original?
kualiti overhaul/pomen ?



Khidmat Nasihat STOK JTX disediakan
Khidmat Nasihat IKLAN disediakan
Khidmat Nasihat SIGNBOARD Bengkel disediakan

PERCUMA IKLAN INTERNET

Hubungi Untuk Maklumat Lanjut:
0194551036 (sms/whatsapp/call)

Masih Ada Lagi Minyak Pelincir Tiruan - Berita TV9


Masih ada lagi minyak hitam tiruan,
biasanya minyak terpakai
akan diproses semula
untuk menjernihkan minyak hitam
minyak hitam jadi minyak kuning semula.

Label dan botol 
dihasilkan semula
dan dijual pada harga pasaran.

Kadang-kadnag kita fikir
kalau signboard jenama minyak tu.
Pasti minyak pelincir original.

zaman sekarang
dengan teknologi yang ada.
macam-macam boleh berlaku.

botol minyak jtx1000 hitam pelincir
Tulisan Timbul JTX

Setakat ni 
minyak pelincir jtx 
belum ada tiruan.
Kalau ada tiruan,
pasti ramai dealer/pengguna
akan buat report dan bagi maklumat.

Kalau ragu2 dengan supplier JTX.
minta tunjukkan Kad Lesen Pengedar JTX.

atau anda boleh direct ambil dengan supplier.

Khidmat Nasihat STOK JTX disediakan
Khidmat Nasihat IKLAN disediakan
Khidmat Nasihat SIGNBOARD Bengkel disediakan

PERCUMA IKLAN INTERNET

Hubungi Untuk Maklumat Lanjut:
0194551036 (sms/whatsapp/call)

Video Bengkel Yang Guna Minyak Pelincir JTX1000


Bengkel yang JUJUR pasti akan sarankan
minyak pelincir yang terbaik untuk pelanggannya.

Owner bengkel pun GUNA
dan sarankan pada pelanggan.

Minyak JTX1000
(Terbukti TESTIMONIAL Customer)

Cerita IKLAN JTX1000 = Kualiti SEBENAR JTX1000

Ya! SAMA!

Pelanggan pasti dapat JIMAT petrol
dan akan datang balik 
untuk servis yang seterusnya.

Jika anda TUAN PUNYA BENGKEL
dan tak tahu NAK DAPAT MINYAK JTX1000.

Boleh hubungi 0194551036

Khidmat Nasihat STOK JTX disediakan
Khidmat Nasihat IKLAN disediakan
Khidmat Nasihat SIGNBOARD Bengkel disediakan

PERCUMA IKLAN INTERNET

Hubungi Untuk Maklumat Lanjut:
0194551036 (sms/whatsapp/call)
0194551036 (sms/whatsapp/call)
0194551036 (sms/whatsapp/call)

Roadshow Minyak JTX1000 di Singapore


Beberapa dealer JTX telah datang Singapore
untuk menerangkan 
kelebihan minyak pelincir JTX1000.

Bagi anda yang berada di Singapore,
dan mahu jadi dealer JTX1000 di sana.

Boleh hubungi Hotline
0194551036

Percuma IKLAN Internet

Minyak Pelincir JTX1000 RED Untuk KUBOTA

Minyak Pelincir Kubota
Engine Kubota
Servis dengan Minyak Pelincir JTX1000 RED

Boleh ker Minyak Pelincir JTX 
Masuk dalam Engine Diesel Kubota?
Bukan untuk kereta ker?


Minyak Pelincir JTX1000 RED 15w-50 API SL/CI-4


Spesifikasi Minyak JTX1000 Red

4 Liter JTX1000 RED
 API SL/CI-4
SAE 15W-50


SL bermaksud boleh guna untuk engine petrol
CI-4 bermaksud boleh guna untuk engine diesel
15W-50 adalah kelikatan minyak tersebut

Yang membezakan Minyak Pelincir JTX dengan minyak lain,
Teknologi yang ada pada JTX = Tribologi
Teknologi filem minyak melekat dekat besi.
Bagaikan CICAK.

Secara kesimpulan
Minyak Pelincir JTX1000 
sesuai 
untuk
Kubota, Bas, Lori, Kereta, Motosikal
Generator Elektrik, Fork Lift
Kereta Lumba
Kereta Drag
Kereta Turbo

Testimonial minyak pelincir 
sejak dari tahun 1997

Hotline 0194551036

Pengedar JTX1000 Diperlukan 
Untuk Seluruh Malaysia, Singapore, Brunei

Hubungi 
PENGEDAR
Minyak Pelincir JTX1000
DISINI