Lagi Motor Baru Honda RS150R Guna JTX

Owner Beli terus 4L
Mudah katanya tak perlu ulang alik beli minyak untuk servis
Kebanyakan customer yang beli minyak jtx1000
untuk motor jenis RS150
sebab nak jaga engine
dan tak nak engine terhakis.

yer la.. motor beribu boleh beli
minyak hitam takkan nak berkira-kira pula.

Untuk pengetahuan bro semua,

motor dalam gambar ni baru beli
tak pernah servis lagi.

Ramai dah cuba,
terutaman gear.

Jika minyak tu bagus,
gear mesti mudah tukar.

Ini yang banyak berlaku.


Khidmat Nasihat STOK JTX disediakan
Khidmat Nasihat IKLAN disediakan
Khidmat Nasihat SIGNBOARD Bengkel disediakan

PERCUMA IKLAN INTERNET

Hubungi Untuk Maklumat Lanjut:
0194551036 (sms/whatsapp/call)

Minyak JTX1000 Yamaha LC135 Cecah 160kmh



Kenal Minyak JTX1000 melalui FLyers

Mula2 Guna Minyak JTX
Sebab Nak jimat petrol
protect engine dari pergeseran atau buat hal 
tengah jalan

4 Testimonial JTX1000
Pada Motor Yamaha LC135 Beliau

1. Perbezaan Minyak JTX dan Minyak Lain
2. Blok pernah calar sebelum guna JTX
3. Pegi cameron minyak jadi kurang,
   tapi yakin minyak JTX ada teknologi tribologi
4. Air Coolant pernah bocor masuk engine campur air
   engine OK takda masalah


Pakai Minyak JTX paling laju 160kmh NKVE
Pakai Minyak Lain engine jadi berat 110 jer

Nampak engine bersih
Masa Tukar clutch plate.

pegi cameron balik minyak hitam tak cecah stick
baru terfikir risiko
yakin minyak JTX boleh protect
dan performance masih sama

air coolant pernah masuk engine
bercampur minyak hitam
pun takda apa2 berlaku
performance masih sama 
sementara nak pegi bengkel



Kesimpulan disini
Minyak JTX1000 
Adalah Teknologi Mengurangkan Pergeseran Dalam Engine 

Boleh Hubungi Beliau Untuk Maklumat Lanjut
+60 17-889 8902​⁠​ - Haniza
Meru Klang

Khidmat Nasihat STOK JTX disediakan
Khidmat Nasihat IKLAN disediakan
Khidmat Nasihat SIGNBOARD Bengkel disediakan

PERCUMA IKLAN INTERNET

Hubungi Untuk Maklumat Lanjut:
+60 17-889 8902​⁠​ (sms/whatsapp/call)

Bengkel Specialist Pakar Kereta Naza

Bengkel Pakar Naza
Bengkel Pakar Kereta Naza

Semalam berkesempatan menemu ramah
owner bengkel kereta naza.
Beliau adalah dealer minyak jtx1000
lebih 10 tahun,
Beliau amat yakin dengan kelebihan
yang ada pada minyak jtx1000.

Untuk kereta ber CC besar.
Memang disarankan JTX1000 Red 15W-50.

Beliau berkongsi pengalaman
kebanyak pengguna selalu
meletakkan kelikatan minyak pelincir.
sebagai kayu ukur kualiti sesebuah brand minyak.
Contoh:
(10w-40 lebih bagus dari 15W-50)
(0w-30 lagi bagus )

Ada kereta baru yang datang ke bengkel beliau.
Kereta baru tetapi minyak selalu hilang.
minyak pun yang direcommend oleh pengeluar kereta tersebut.
cara paling mudah
cuba bertukar minyak jtx1000
yang ada teknologi Tribologi
Takkan nak sarankan tukar engine...



Untuk Servis 10000km


Khidmat Nasihat STOK JTX disediakan
Khidmat Nasihat IKLAN disediakan
Khidmat Nasihat SIGNBOARD Bengkel disediakan

PERCUMA IKLAN INTERNET

Hubungi Untuk Maklumat Lanjut:
0194551036 (sms/whatsapp/call)

Honda RS150R JTX Inside

Honda RS150R 150cc 6 Speed
Dah masuk Minyak JTX1000 RED

Mengikut kata tuan punya
Gear Senang Tukar
Lebih2 lagi Gear Jenis Cungkil

Gambar Hiasan Honda RS150R Repsol Edition

Yang belum guna JTX tu,
Pastikan Kualiti Motor 
Sama dengan Kualiti Minyak Pelincir

Bila dah cuba,
pasti kekal dengan minyak JTX

Khidmat Nasihat STOK JTX disediakan
Khidmat Nasihat IKLAN disediakan
Khidmat Nasihat SIGNBOARD Bengkel disediakan

PERCUMA IKLAN INTERNET

Hubungi Untuk Maklumat Lanjut:
0194551036 (sms/whatsapp/call)

Demo Mesin Minyak JTX3000 Untuk Motosikal Untuk Indonesia





Satu-satunya oli kenderaan bermotor 
yang sudah bersejarah 19 tahun awal dari tahun 1997.
Oli JTX sudah begitu terkenal di pasaran Malaysia 
dan ini juga sudah terbukti kehebatan oli JTX 
dan penghasilannya daripada mitra bisnis JTX 
memang sudah cukup lumayan.

Setakat ini, kita sudah mulai dengan additif oli JTX 3000 
untuk sepeda motor, apakah anda pakai motor?
 Atau anda ada teman yang pakai motor? 
Yang penting apakah anda berbisnis kaitan dengan sepeda motor?
Jangan sampai ketinggalan peluang, 
yuk kita sama-sama berjuang dengan JTX di pasaran INDONESIA!

Malaysia Boleh!
Indonesia Boleh!

Sampaikan Kebaikan JTX
Seluruh Dunia


Khidmat Nasihat STOK JTX disediakan
Khidmat Nasihat IKLAN disediakan
Khidmat Nasihat SIGNBOARD Bengkel disediakan

PERCUMA IKLAN INTERNET

Hubungi Untuk Maklumat Lanjut:
0194551036 (sms/whatsapp/call)