Yamaha Easy Rider JTX Inside

Yamaha Easy Rider Custom

Tengok gambar pun tak berapa cam motor apa
tgk kat engine ada nama Yamaha.

Motor ni kepunyaan pengguna JTX Tegar.
Sesuai sangat kalau yang betul2 nak jaga engine.

Kalau cari minyak lain yang lebih kurang sama harga
belum tentu dapat kelebihan yang ada dalam minyak pelincir JTX1000.

Ya minyak JTX1000.
Testimonial 1 Malaysia pun dah banyak

apa tunggu lagi
cuba try test
dah try baru tahu rasa apa
tak try 
tak tahu rasa apa
apa kata anda try sebotol
kalau tak dapat rasa
anda try la minyak lain.
kami dealer2 tak ambil hati
jual barang biar jujur tiada paksaan.

Apa lagi call no di bawah atau dealer2 terdekat.


Khidmat Nasihat STOK JTX disediakan
Khidmat Nasihat IKLAN disediakan
Khidmat Nasihat SIGNBOARD Bengkel disediakan

PERCUMA IKLAN INTERNET

Hubungi Untuk Maklumat Lanjut:
0194551036 (sms/whatsapp/call)

Tiada ulasan:

Catat Komen