Realiti Sebenar Minyak Hitam Kayangan Mahal



kalau korang pernah didatangi oleh jurujual
yang datang untuk promosi minyak hitam yang mahal
pernah tak korang tanya kenapa minyak hitam tu harganya tinggi sangat?
bagus sangat ker? 
minyak hitam lain tak bagus ker?

apabila sesuatu minyak hitam tu harganya tinggi
korang kena belek dulu botol tu
apa yang tertulis dekat label.
cuba bandingkan dengan botol lain yang murah harganya
korang mesti dapat bezakan

biasanya kalau minyak tu premium atau senang cerita mahal
botol mesti cantik segak canggih siap ada alamat syarikat
dan biasa nampak dalam iklan tv atau internet

Ni panduan kalau jumpa minyak hitam baru atau mahal

Minyak Hitam Premium atau Mahal:
1 - susah nak ditiru, beli pula direct dari dealer atau petrol pump
2 - tgk berapa tahun minyak mahal tu ada dalam pasaran
3 - maklum balas negative dan positif dari pengguna?
4 - berapa banyak testimonial ada dalam internet.

Saya buat contoh Minyak JTX1000:
1 - susah nak ditiru, sebab dealer sendiri dan syarikat akan pantau
2 - sejak tahun 1997
3 - lebih ramai pengguna beri maklum balas positif
4 - testimonial minyak hitam paling banyak dalam Malaysia

korang boleh buat pilihan...
pilihan berdasarkan info yang korang dapat

paling senang cuba jer sebotol Minyak JTX1000.

lepas tu kami akan tanya:-

Jimat petrol?
Engine ringan?
Top speed naik?
senang start?
dan macam2 lagi

Khidmat Nasihat STOK JTX disediakan
Khidmat Nasihat IKLAN disediakan
Khidmat Nasihat SIGNBOARD Bengkel disediakan

PERCUMA IKLAN INTERNET

Hubungi Untuk Maklumat Lanjut:
0194551036 (sms/whatsapp/call)
0194551036 (sms/whatsapp/call)
0194551036 (sms/whatsapp/call)

Tiada ulasan:

Catat Komen